2014-07-27 6127 瀏覽
首先從ig見到呢間餐廳既環境已經覺得幾吸引,因為本人一向好中意大自然, 花花草草既環境或佈置 環境好 會令人更享受用餐去到呢間餐廳(都吾易搵), 覺得幾舒服, 整齊,乾淨, cafe feel 不過比想像中冇咁靚因為有book位關係所以吾洗等, 但都算少人, 幾岩慢慢傾計 影下相個廚房設計簡單美但係食物方面就麻麻, 最主要係選擇太少! 得set dinner 同all day breakfast咁我同個女仔朋友就揀左set dinner $168 免加一個沙律同豆腐cake ok,幾fresh, 但係主菜 茄汁蝦長通粉吾係好得, 長通粉吾夠林同入味, 同埋好似得三隻蝦整體黎講 中意環境靚既朋友可以去影下相 enjoy下個環境, 但注重食物質素只係一般.
個廚房設計簡單美

茄汁蝦長通粉