餐廳: 花斑茶社 (聯合廣場)
資訊:

早幾日同呀仔呀囡去行街街,行行下,班細路話想飲野,醒起之前響IG 見到花斑post推出新期間限定飲品,一於去試吓佢啦😍期間限定有以下3款飲品1️⃣雪梨四季春2️⃣粒粒蜜瓜奶綠3️⃣粒粒蜜瓜綠茶我哋就試咗其中兩款1️⃣雪梨🍐四季春 $28呢杯清甜可口的雪梨四季春,每一口都充滿水果風味和清涼感。甜蜜嘅雪梨加上清香嘅四季春,好飲🤤好飲🤤好飲🤤3️⃣粒粒蜜瓜🍈綠茶 $28清新香甜蜜瓜味道配搭綠茶,非常清涼解渴,包你一試難忘,最驚喜係仲要啜到有蜜瓜肉🤤,呢杯茶簡直就係夏天的清涼寶藏➡️鳳梨🍍多多$29鳳梨既香甜配上益力多,估唔到又幾好飲咼,細佬仔好快就飲晒😂趁住呢個熱辣辣嘅夏天,大家搵機會去試吓啦😉💛現在起全線花斑茶社分店有售

期間限定有以下3款飲品
1️⃣雪梨四季春
2️⃣粒粒蜜瓜奶綠
3️⃣粒粒蜜瓜綠茶

我哋就試咗其中兩款
1️⃣雪梨🍐四季春 $28

3️⃣粒粒蜜瓜🍈綠茶 $28

➡️鳳梨🍍多多$29
鳳梨既香甜配上益力多,估唔到又幾好飲咼,細佬仔好快就飲晒😂

趁住呢個熱辣辣嘅夏天,大家搵機會去試吓啦😉
💛現在起全線花斑茶社分店有售