2023-01-18
環境裝修已😍心心眼,花海💐佈滿天花,𥦬邊掛上燈飾,地點好方便 好近地鐵站🚉💐柚子芒果布丁窩夫(配棉花糖及雪糕) half棉花糖下面玻璃盤內有吉士窩夫🧇芒果布丁、雪糕、生果🍎等不少得令人bing bing眼嘅巨型粉紅色棉花糖,仿似一個大粉紅雲朵☁️一樣上枱個刻我哋不禁 嘩 嘩 嘩💗全場眼光✨都放係我哋枱上嘅棉花糖巨型甜品,相當興奮🥰即做熱辣辣窩夫外脆內軟,加埋cream,雪糕生果一齊食,口感層次更豐富💐必食之一✨雞肉牛油果蔥油餅 avocado chicken roti prata濃厚的牛油果🥑 配上啖啖雞肉夾喺蔥油餅,清新口感,每一口都令人滿足黑松露醬炒鮮雜菌寬條麵麵條🍝軟硬適中,沾滿香氣撲鼻黑松露配上creamy忌廉,口感豐富燉牛肋肉寬條麵牛肋肉肥瘦適中,腌製入味,肉質軟腍,每一啖麵條充滿香濃醬汁,食落去唔會有油膩感🍹招牌雜果沙冰、草莓蜜桃沙冰 2款都有切粒生果放面,賣相好吸引,睇得又飲得,唔會過甜,飲落去好似新鮮生果咁fresh✨
💐
柚子芒果布丁窩夫(配棉花糖及雪糕) half
棉花糖下面玻璃盤內有吉士窩夫🧇芒果布丁、雪糕、生果🍎等
上枱個刻我哋不禁 嘩 嘩 嘩💗
全場眼光✨都放係我哋枱上嘅棉花糖巨型甜品,相當興奮🥰
💐必食之一✨
雞肉牛油果蔥油餅
avocado chicken roti prata
濃厚的牛油果🥑 配上啖啖雞肉
夾喺蔥油餅,清新口感,每一口都令人滿足
黑松露醬炒鮮雜菌寬條麵
燉牛肋肉寬條麵
🍹招牌雜果沙冰、草莓蜜桃沙冰