2021-02-13 4488 瀏覽
嗯, 見到廣告同埋歐錦棠個FB 大推, 搞到我好想試.有次想食但LUNCH HOUR 排左好多人. 就擇日再試!賣點係日式車仔麵, 同埋有花膠.原本想食六格定食. 但我地排到已賣哂了, 個時都未到點半啊咁唯有食車仔麵啦!朋友叫左. 花膠,雞腎. 糖心蛋,,雞湯+黑蒜汁(+$3) 粗麵 $53佢個粗麵唔係平時我地食開個D粗麵, 呢個麵質麻麻, 唔吸汁!湯底係唔錯, 黑蒜汁都算濃味. 我冇食花膠, 評論唔到..我叫左 魷魚, 糖心蛋, 雞湯, 辣汁, 胡椒汁.(+$3) 粗麵. $41 等左好耐先上到黎, 朋友就住食咋, 以佢平時既速度, 肯定食哂我碗野都未到.黎到先發現冇左蝦餅既?嗌左走蔥單又寫左, 最後都係走蔥失敗!!問返先知... 原來蝦餅都賣哂.. 但冇人同我講! ELSE 我可以試多個餸咯..搞到我呢碗野好DRY咁... 好在我地另外有叫小食. 唔係真係會嬲!另外叫左胡麻醬秋葵. $24 同埋炸燒賣. $16同埋佢寫住LUNCH 送熱飲係咪唔包車仔麵?!我見佢冇蝦餅又唔講, 我個麵又勁耐先黎, 又冇走蔥... 我都唔想再問落去.. ><未去到會ENCORE, 叫做

賣點係日式車仔麵, 同埋有花膠.
原本想食六格定食. 但我地排到已賣哂了, 個時都未到點半啊
咁唯有食車仔麵啦!

湯底係唔錯, 黑蒜汁都算濃味. 我冇食花膠, 評論唔到..

黎到先發現冇左蝦餅既?
嗌左走蔥單又寫左, 最後都係走蔥失敗!!

另外叫左胡麻醬秋葵. $24
 同埋炸燒賣. $16

同埋佢寫住LUNCH 送熱飲係咪唔包車仔麵?!
我見佢冇蝦餅又唔講, 我個麵又勁耐先黎, 又冇走蔥...
 我都唔想再問落去.. ><

未去到會ENCORE, 叫做試左就算.