2022-12-01
又有朋友帶Vivian食食食🥹🥹太耐冇食過雞煲&邊爐,朋友就推薦左呢間可以自由配搭揀醬油(要佩戴口罩喔~)Menu我同朋友2個人揀左花膠雞煲(半隻)as湯底,之後就再叫其他料黎打邊爐~注意喔,呢間唔係任食花膠雞煲(半隻)$238呢個雞煲個味較得好好,似炆雞,全部雞入哂味,正,仲要有大大塊花膠(大概有8-9塊)🥹🥹食完呢個煲可以叫人幫手加湯打邊爐~打邊爐材料我地叫左魚皮餃 ($50)正常發揮,煮耐左都唔會爛晒,呢點幾好菇拼 ($48)&美國雪花肥牛 (大) ($148)全部菇正常發揮,而呢個肥牛真係好好食,肉質好嫩,唔韌,食完想再叫日式芥辣貢丸 ($55)呢個真心推,太好食,未食過咁特別既貢丸,咬落去會有芥辣味,好特別,冇餡好正(Vivian最怕食有餡既丸,除左芝心丸)食頭一粒覺得冇乜特別,之後越食越好味,我覺得打字唔可以形容佢有幾好食,真係要食過先知最後埋單要收加一服務費overall好唔好食?好會唔會再幫襯?雖然佢唔係放題,但都會再黎食,星期三夜晚都坐到滿哂就知好好食啦
可以自由配搭揀醬油(要佩戴口罩喔~)
Menu
我同朋友2個人揀左花膠 雞煲(半隻)as湯底,之後就再叫其他料黎打邊爐~注意喔,呢間唔係任食
花膠雞煲(半隻)$238
食完呢個煲可以叫人幫手加湯打邊爐~
打邊爐材料我地叫左
魚皮餃 ($50)
正常發揮,煮耐左都唔會爛晒,呢點幾好
菇拼 ($48)
&
美國雪花肥牛 (大) ($148)
日式芥辣貢丸 ($55)
最後埋單要收加一服務費
overall好唔好食?
好
會唔會再幫襯?