2024-04-23 13 瀏覽
最近發現左間好靚好岩打卡既餐廳,一入到餐廳就好似去左夢幻世界咁,望住充滿住花花同蝴蝶既佈置,心情都靚d ,岩唒充滿少女心既我😎.Yellow Curry RisottoI With Assorted Mushroom And Burrata Cheese 意大利飯就食得多啦,咖哩意大利飯就真係第一次食!店員推介呢款,我哋當然要試下!本身諗住呢個配搭會好奇怪,點知食落真係好有驚喜!兩者出奇地夾,香濃咖喱味配埋Burrata Cheese更惹味,呢個真心推介👍🏻.SAKURA 🌸紅菜頭忌廉藍青口帶子闊條麵配香煎帶子擺盤上既蝴蝶好吸睛!呢個意粉係招牌之一,粉紅色嘅意粉係用咗紅菜頭忌廉加埋海鮮一齊煮,帶子青口鮮甜,每條麵都沾滿忌廉汁,入口勁ereamy又唔會好漏.The Fallen Angel呢個甜品真係不得了!浮誇既裝飾配埋戴著皇冠嘅士多啤梨pancake,好有公主feel ,上面除左有皇冠外仲有玫瑰花做花瓣做裝飾,超級岩打卡!店員仲會比時間我哋影相,等我地影完相後先拎走個半月型裝飾。.Pancake即叫即整,蛋香味濃郁,每塊pancake之間都有新鮮士多啤梨🍓同士多啤梨醬,酸酸甜甜,配埋

SAKURA 🌸
紅菜頭忌廉藍青口帶子闊條麵配香煎帶子

The Fallen Angel
Pancake即叫即整,蛋香味濃郁,每塊pancake之間都有新鮮士多啤梨🍓同士多啤梨醬,酸酸甜甜,配埋pancake食就好夾

Purple Glutinous Rice & Taro Milkshake
每款奶昔都好有心機配上唔同既裝飾,賣相夢幻勁吸引!奶昔幼滑,芋頭同紫米露融合埋一齊,芋頭味都幾濃,唔會好漏
Kinder Bueno Milkshake
奶昔幼滑,朱古力味濃郁,仲食到Kinder朱古力碎,口感豐富 !
餐廳每一樣菜式都好有心思擺盤又靚,餐廳雖然唔算好大,但係每個位置都可以打到卡(´▽`)