最近就去咗位於K11嘅Cafe「花香」,因為見到佢哋出咗個節日套餐實在太吸引!去到都好多打卡位等咗一個特別嘅Area真係for影相。2款Holiday set今次就揀咗涼拌黑松露紋甲墨魚,非常特別,首先有芥末味,同埋好彈牙嘅墨魚,相當鮮味。仲有清新的黑松露香。花香皮蛋豆腐特別在肉鬆同皮蛋一粒粒本身已經夠香,個豆腐仲要係比較有彈性嗰種,有點像甜品,口味獨特而且match。海膽雪人米型意粉$388呢個我超鍾意食,本身雪人已經好打卡,原來個雪人係用海膽、忌廉及芝士做成,所以個味道鹹香得來帶啲甜味,好香!另外米型意粉感覺好似有粒粒飯咁,充滿口感,表面都配搭有一啲鮮甜嘅海膽肉,食到停唔到口。華麗大蝦墨汁意粉 $368 大蝦墨汁意粉方面大蝦就係冷盤嘅大蝦,比較原本嘅鮮味,口感彈牙。墨汁意粉方面味道比較清新,而且墨汁感覺上有啲似水墨畫,都係適合影相。草莓鮮奶厚吐司裏面粒粒草莓,而且厚吐司口感香脆,而且表面嘅cream都比較輕盈,甜而不膩蜜桃烏龍茶清新清甜,黑糖薑汁牛奶配懸浮聖誕棉花糖打卡一流,好香黑糖薑汁味。-

去到都好多打卡位等咗一個特別嘅Area真係for影相。

2款Holiday set今次就揀咗

海膽雪人米型意粉$388

華麗大蝦墨汁意粉 $368

草莓鮮奶厚吐司

蜜桃烏龍茶清新清甜,
黑糖薑汁牛奶配懸浮聖誕棉花糖打卡一流,好香黑糖薑汁味。