2024-05-26 770 瀏覽
去置富都會吃晚飯😆通常都係看演唱會了, 6点幾入去吃, 早d入去唔洗等位同人迫, 入去見到得一個menu, 唔想吃飯同意粉, 亦有好多係牛, 最後揀左茄汁羊扒配薯蓉, 另外有餐湯同熱飲, 餐湯只提供一個選擇, 蕃茄🍅蔬菜🥕湯, 亦叫左熱🍋茶, 等左一陣兩樣都送到, 飲湯先, 有蕃茄🍅味道亦有d蔬菜🥕味, 湯亦夠熱, 味道唔錯有驚喜🤗 幾好飲👍😋, 再等左一陣羊扒🐑送到, 其實係羊架🐏比三塊添, 擺盤亦好精緻🤩放低的時候都感受到佢的熱力和羊味, 真係新鮮即叫即整😍切舊羊架先,侍應幫我叫左七成熟, 切開食一舊, 係好香好嫩有肉汁🥰都有肉的味道, 食落唔係好油, 另外亦食佢的薯蓉, 有d牛油味🥔🧀吃落好香好滑😚再食綠色豆🫛有d老, 亦有二粒蕃茄仔🍅同少少粟米🌽依兩個就ok, 雖然羊架配茄汁查實有d不配, 不過都可以, 一口羊架一口薯蓉真不錯, 食晒都好飽好滿足😋😜 之後飲埋杯熱🍋茶, 紅茶味也幾好😜, 依餐好滿意非常好, 有水準🤭 其實唔係演唱會時間我估會有更多選擇, 可以再來食😬😬158元有湯有飲品, 價錢也可接受, 另外有加一😆
2024-05-25