2024-12-29 151 瀏覽
睇完戲過嚟食晚飯,見到個二人dinner set menu 好似幾好食就行咗入去服務員態度很好,很有禮貌,呢個真係欣賞我哋叫咗牛油果沙律,三文魚沙沙,西冷,黑松露意大利飯,一個普通餐湯,一個龍蝦酥皮湯,兩杯凍檸茶首先,西冷配茄汁豆薯蓉真係好創新,同好難食,完全唔理解呢個係咩配搭? 啲茄汁豆好酸,同西冷完全唔夾,仲要痴埋塊西冷,搞到好似食緊人生百態,酸咸甜苦乜都有,另外個胡椒都好難食其次,由前菜開始,好似乜都要加啲沙律菜落去每樣菜式,又係不能理解嘅事,其實意大利飯真係唔洗加沙律菜最後,呢到埋單要500幾蚊,但冇一樣係好食,性價比低,連基本凍檸茶都可以做到冇檸檬味,份量少,兩個人食都去唔到7成飽唔建議食,真心
服務員態度很好,很有禮貌,呢個真係欣賞

唔建議食,真心