餐廳: 美心皇宮 (綠楊坊)
資訊:

餐廳: 美心皇宮 (綠楊坊)
資訊:

2023-08-14 1549 瀏覽
鍾意飲茶, 但星期六日真係貴好多, 平時又冇時間, 無計都係要俾錢人賺.今次嗌少啲, 必叫鮑汁花生鳳爪, 面頭嗰啲浸下佢口感會再冧啲, 好好食灌湯餃我麻麻地, 朋友好鍾意食, 倒晒啲醋落去會好飲啲鵪鶉蛋燒賣都係每次都會嗌, 鵪鶉蛋好味, 燒賣都好大粒蘿蔔糕普普通通茶係普洱茶, 有時飲壽眉, 鍾意佢茶味濃, 飲極都未淡, 好多酒樓其實都無咩茶味, 呢間算唔錯

灌湯餃我麻麻地, 朋友好鍾意食, 倒晒啲醋落去會好飲啲

鵪鶉蛋燒賣都係每次都會嗌, 鵪鶉蛋好味, 燒賣都好大粒
蘿蔔糕普普通通
2023-07-30
$100 (早餐)