以茶入酒idea 好吸引茶控🤤酒鬼同事都推薦左好幾次 搞到我勁想去😚藏身係小巷嘅最入面 要花少少時間搵🤣去第3次終於成功入到! Bartender超nice 貢獻左部手機開燈比我地影相🤣cocktails同shots都好好飲🥹餐牌放最後🌟🍵Warm cloud ($120)Matcha底😍面頭果層foam好似奶蓋咁creamy 最神奇係無奶無cream😝靈感來源於Irish coffee😌bartender後尾仲加左d foam比我地😝🌟💚Tall pine ($120)🏆果然係Best seller~最驚喜嘅一杯😌綠茶配gin & pine嘅配搭好fresh 唔會好重酒味 (我超怕gin🙈) 以清爽為主 好解渴🤣 我地一致認同最好飲😍會想encore🍹Tea time ($120)酸酸甜甜幾易入口 white tea + vodka 比想像中無咁甜 好易飲哂😆bartender送嘅🥰🍸Darjeeling sour ($120)大吉嶺茶做主調 飲落微酸 帶d辣 表現正正常常🍺Bitter tweet ($120)最濃酒味😝係烏龍茶whiskey🥃marigold leaf嘅草花香好出
Warm Cloud
🌟🍵Warm cloud ($120)
Tall pine
🌟💚Tall pine ($120)
Tea time
🍹Tea time ($120)

🍸Darjeeling sour ($120)
大吉嶺茶做主調 飲落微酸 帶d辣 表現正正常常

🍺Bitter tweet ($120)
最濃酒味😝係烏龍茶whiskey🥃marigold leaf嘅草花香好出🍃🌼第一啖以為飲緊Gin🙈
2023-03-24
Warm Cloud