2022-11-15 318 瀏覽
自從銅鑼灣茶湯會嘅分店結業之後,我都好少嚟飲,今次經開旺角一定一定要嚟飲返呢個我最喜愛嘅豆漿奶茶!疫情之前茶湯會出面呢通常都會俾你可以有個空間坐低飲嘅空間,另外都會有一啲黑糖薑茶俾大家可以試飲,佢嗰個黑糖薑茶真係好正㗎!我每次點完餐都會浸返兩三杯嚟飲!佢個薑味唔會太濃,配埋嗰個黑糖嘅甜味呢真係好正!黑糖豆漿奶茶 $27佢呢個豆漿奶茶呢係我飲過咁多間台式奶茶店最好飲嘅!因為佢嗰個奶茶味唔會好色素嘅感覺,唔係嗰啲好假奶嗰種味道,配埋個豆漿令到成杯奶茶更香滑,同埋嗰個豆味好香,如果唔鍾意飲甜嘅朋友仔呢其實可以就咁叫豆漿奶茶都夠甜!不過我呢就覺得黑糖豆漿奶茶呢就個味道就再提升!甜啲同埋好味啲囉👍💖

黑糖豆漿奶茶 $27

2022-11-13
10 分鐘 (堂食)
  • 黑糖豆漿奶茶