2024-04-05 688 瀏覽
我見個個comment話間野係日本過江龍但完全search唔到呢個集團係日本有一個正正常常既企業網頁,只有hk網既日文版本身係冇呢個懷疑,食完之後覺得完全唔係日資管理就懷疑只係一間港資管理既公司我係復活節先第一次食呢間,午餐叫左個季節限定set,點知食完睇單先知佢冇上過個甜品,打返電話叫餐廳之後補返。點知聽電話個女職員反問我地當時有冇嗌”起”,聽到真係10萬個問號。首先餐廳係電子落單,入面都冇寫有得揀甜品一齊上定係後上,職員又冇問過。日本餐廳居然要講”起”先上得甜品,唔講以為酒樓叫人起菜過左2日我返餐廳補返個甜品 (雪葩),我要求外賣拎走。之前聽電話呢位女職員,我估係經理? 佢就咁俾個盒我,但冇餐具,然後佢話餐廳冇外賣餐具。有外賣盒,但冇外賣餐具,咁點解一開始又唔講聲先呢? 佢叫我係餐廳坐低食,但又唔俾甜品用嘅匙羹,叫我用黑色嗰啲湯羹食,好似茶記咁求奇。當時反問佢要用黑色湯匙匙羹食雪葩?呢位女職員又好風趣咁問我係咪想要甜品用嘅匙羹食,好似要迫個食客黑面咁結論係呢一間餐廳唔會再有第二次幫襯嘅機會,天婦羅其實唔算特別好食,壽司郎嘅炸天婦羅其實都好食過佢。D服務質素仲要咁樣,真係貼錢買難受同
我見個個comment話間野係日本過江龍

同埋佢限時60分鐘,等上餐都差唔多20分鐘,仲要冇爆場喎