餐廳: Itamama (荃新天地2)
資訊:

1K
2021-10-02 335 瀏覽
成日都經過呢間餐廳🍴我都只係買佢嘅麵包🥯佢嘅麵包都好好食,但係就未試過坐低☺️食見佢都好多人排隊❤所以見今日早咗起身🧸咁就去試吓😍餐廳樓底夠高👍所以環境好舒服☕️睇埋佢個餐牌❤️以咁嘅環境質素👍佢只係收茶餐廳嘅價錢💰性價比好高😋而且食物質素都唔錯👍早餐同茶餐廳一樣唔加一😍所以絕對值得推介😃有機會一定會試吓佢嘅午餐或者晚餐呢。🍳芝士炒蛋Bagel包 $35個蛋炒得好滑🍳個Bagel上枱仲係熱辣辣嘅Good👍Good👍Good👍🥯🥯🍳火腿通粉豬肉腸餐肉蛋多士 $37麵包果然係佢嘅強項🤤個多士好新鮮👍好脆口😋豬肉腸都好好食☺️但係個通粉因為係忌廉雞湯底,我自己就覺得就油咗少少🤏☕️包飲品❤我叫咗熱奶茶☕️我係奶茶控☕️雖然冇茶餐廳咁濃味,但係以佢呢個餐廳質素黎講,係絕對唔差同埋接受👌👌食物質素:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境質素:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️地點位置:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💰早餐 :$72 / 2 ppl 📍荃灣荃新天地2期UG樓 UG82-83

🍳芝士炒蛋Bagel包 $35
個蛋炒得好滑🍳個Bagel上枱仲係熱辣辣嘅