2018-02-28 969 瀏覽
一早起身當然要食一個豐富嘅早餐喇~呢個地方,方便泊車,門口已經有好多車位比客人隨便泊,而且佢分外場同內場,外場可以帶寵物,有時會見到好多可愛嘅狗狗ga~好開心餐廳咁有心思去佈置,聖誕、新年都裝飾得美美的。早餐種類唔算少,而且配搭都幾特別,係茶餐廳價錢($22-$35)西餐廳嘅配搭,不枉我地千里迢迢嚟食無論平貴,都要好食先得,一人叫咗一個早餐歐陸早餐個牛角包係暖架,牛油栗米粒好香牛油味,雞扒亦唔會煎到乾爭爭,略遜就係個火腿炒蛋,唔夠滑~香菇精選係咸牛肉炒蛋,呢個配搭係唔會出事ga~而且咸牛肉份量都唔少!至於個厚多士真係敗筆,因為無烘過,呢次真係圖片只供參考喇~不得不提,係佢用不锈綱杯去盛熱飲,食完成個早餐都仲係熱辣辣,啱哂冬天喇~另外,佢地既服務都好好,個個講嘢有尾音又有多謝咁~仲要有埋笑容,真係抵讚
一早起身當然要食一個豐富嘅早餐喇~
呢個地方,方便泊車,門口已經有好多車位比客人隨便泊,
好開心餐廳咁有心思去佈置,聖誕、新年都裝飾得美美的。

不枉我地千里迢迢嚟食

無論平貴,都要好食先得,一人叫咗一個早餐

另外,佢地既服務都好好,個個講嘢有尾音又有多謝咁~
仲要有埋笑容,真係抵讚
2018-02-25
$30 (早餐)