2021-08-27 855 瀏覽
坦白講真係好少寫食評但係呢間真係唔寫唔得,先講裝修格局,樓上排位非常之擠迫而且亦係茶餐廳佈局,叫咗一個所謂最出名乳豬同埋幾樣小食,首先八爪魚非常韌,正宗西班牙野冇可能會韌得咁緊要,另外叫咗個蟹肉球非常之油膩,完全係茶餐廳嗰浸油膩味道,去到主菜嘅乳豬真係等同燒味舖嘅乳豬咁上下,但係價錢就係幾倍,而且骨非常多肉就少,另外嗌咗一咋sangria,倒出嚟只係得兩杯仲要莫名其妙放咗荔枝入去。你都算叫做正常已經係甜品嘅chiro, 但無論形狀同味道上同正宗西班牙chiro都爭非常之遠只係相對下冇咁難食,總括而言味道只係去到茶餐廳水準但係學人做西班牙菜,連放響度俾你用嘅茄汁調味料都係用超級市場最平嗰種,但係價錢就收到足,叫咗咁小野埋單要成千蚊。差唔多係我食過最難食嘅西班牙菜。居然有人話佢啲乳豬好食,我唔知佢係冇味覺定係打手。