2023-07-14 144 瀏覽
大家都知西餐出名係慢慢歎,但我估唔到,一個中午放飯時間食到甘唔開心。叫左一個堂食,一個外賣。堂食好快手都上到臺,甘我見飲品未到之前都已經拉拉聲落埋個外賣啦。甘我都預甘上下時間。食完個飯,都心念,雞排飯,正常都要耐d時間。甘又等多左陣,但我冇念過要等30分鐘囉。甘念住埋埋單再追追個外賣,同事答我雞扒飯了嗎。包緊既拉,等多陣啦。甘好啦,睇你地人手唔多,雖然我認為一d都唔忙,同埋見到一個同事用龜速甘出緊飲飲,再望望水吧前邊,邊有同事包外賣,咪行過去囉。就見到個外賣就甘擺左一邊,唔知擺左幾耐。竟然冇包就唔好答人包緊啦。真係差d講粗口。而且d餸仲要攤凍,d凍飲要攤熱,而且要行到埋去佢地外賣位,先有個食飯同事幫手包個外賣囉。除左呢個同事。其他真係睇唔出有做野。真係唔夠人手扭唔該請反d人。之前都有食過,服務態度都唔係話好。但自從今次之後,都唔會有下次囉。今時今日甘既服務態度真係好差。服務如果唔係有個人幫我包外賣,我連個一星都唔想卑。差到極點。
今時今日甘既服務態度真係好差。