2023-11-11
我今日去咗出名嘅茶飲店喜茶,試咗佢哋嘅手搖飲品,分別係多肉青提子同多肉芒果。我要講下佢哋嘅飲品同職員服務。🥰先講下多肉青提子飲品。呢杯飲品真係好清新,青提子嘅味道好濃郁,帶有微酸嘅口感。而且青提子好新鮮,果肉大大粒,咬落去好爽口。配上喜茶特製嘅茶底同其他調味料,味道更加豐富。飲品唔會太甜,好適合唔鍾意太甜嘅人飲。😎😎再講下多肉芒果飲品。呢杯飲品真係好滋味,芒果味道好濃郁,有濃郁嘅芒果香氣。同樣地,芒果都好新鮮,果肉大大粒,咬落去好多汁。飲品中有芒果果肉同芒果泥,增添了口感層次。飲品唔會太甜,芒果嘅天然甜味已經夠,飲落去好開胃同美味。🤣而且我要讚揚下喜茶嘅職員服務態度。職員好友善同貼心,內心服務客人。佢哋耐心解答我嘅問題,仔細聆聽我嘅需求。而且飲品送上嚟得好快,服務效率高。整體上,喜茶嘅職員服務真係好好。😍總括嚟講,喜茶嘅多肉青提子飲品同多肉芒果飲品都好出色。兩款飲品嘅生果都好新鮮,果肉大大粒,真係令人食得開心。喜茶嘅職員服務態度又好又貼心,真係令人感受到舒適同滿足。如果你想飲手搖茶飲,我推薦你試下喜茶。多肉青提子飲品同多肉芒果飲品一定會帶給你一個美味嘅體驗。快啲嚟試下啦!😍
😍