二人限聚令終於完結👏🏼相約朋友係大鴻輝中心聚會,友人介紹三樓「緣聚鮮鍋」決定黎個報復式消費同任食,大飽口福。「緣聚鮮鍋」佔左三樓整層,用黑色做主調,十分型格。食物擺放位置幾乎佔左一大半地,價錢方面,任食自助餐120分鐘+ 火鍋🍲都係200幾/一位(黃金時段),琳琅滿目的食物選擇,仲包刺身,特級牛肩胛肉眼。入座前先揀湯底,我地簡左味噌地獄辣同隻色壽喜燒(鴛鴦湯底+$9),入座後用手機📱掃二維碼下單點菜,方便快捷又環保♻️。即使當日人多都無甩單情況,算抵讚。沙律款式選擇繁多,有我最愛嘅粟米🌽、青瓜角、蟹柳絲、沙律菜,仲有預拌好的薯仔沙律🥗、蘋果沙律🥗、三色鴨胸。加適量千島醬十分開胃。刺身方面仲有七款咁多可選擇😍有鮮甜帶子,爽脆希靈魚,大大隻赤蝦與榮螺,仲有細細件一口Size 多款壽司任君選擇,唔會估quota。連餐前小食都吾HEA你,有香脆可口迷你煎堆、帶小辣的麻辣芽菜、懶人無骨泰式鳳爪、爽脆涼拌拍青瓜、韓國泡菜,連酸蘿蔔都有。太多美食不能盡錄😂有沙律🥗餐前小菜,火鍋配料、雪糕🍦、甜品🍮、各式飲品連生啤酒🍻都有,清酒🍶梅酒都有,飲得好盡興。「食肉獸」😍特級牛肩胛肉眼:脂肪豐富,雪花❄️分佈平均

「食肉獸」😍特級牛肩胛肉眼:脂肪豐富,雪花❄️分佈平均,牛味濃郁。

西班牙梅頭豬肉:豬肉肉嫩,越咬越香。

都必點天婦羅🍤:大蝦天婦羅炸粉不厚,沒有油壓味,啖啖蝦肉充斥在薄薄脆皮中, 好滿足。

總結:
完全捧住個肚走 要散步消化下