2022-08-21
荃灣一間非常有格調同氣氛嘅西式餐廳☺️,食物高水準之餘,服務態度同環境都係一百分💯!想慶祝生日或者紀念日,絕對唔會令人失望。🦀French Edible Crab Risotto($258)呢個意大利飯非常creamy😉,蟹味超級濃郁🦀,啖啖都會食到蟹肉!但絕對同一般餐廳唔同,唔會食到好滯😊!面頭嘅芝士脆脆都勁好食😍!Set Dinner ($338)🥒Smoked Salmon & Cucumber前菜有煙三文魚包青瓜,三文魚嘅鹹同青瓜嘅清新好夾😋,完全唔會搶走其中一方嘅味道,喺面嘅三文魚籽非常鮮甜😚,食完令人期待之後嘅主菜😌!🥣Soup of the Day南瓜濃湯唔會太水,亦都唔會太傑,清清甜甜,南瓜味突出😙,附帶一件包,會有少少乾,味道正常。🍖Duck Confit with Arancini & Mango, Orange Salsa主菜令我哋非常期待嘅油封鴨髀😇,一上碟就香氣撲鼻,外皮香脆😍,鴨肉鮮嫩多汁😍,配埋芒果橙莎莎解肥膩感💯。意式炸飯團味道有啲似芋頭糕😌,口感唔錯。🍮Dessert今次甜品係奶凍~面頭有啲紅莓醬。牛乳味道幾重,會有少少甜!📍荃灣青山公路407-411號
Set Dinner ($338)
🥒Smoked Salmon & Cucumber
🥣Soup of the Day
🍮Dessert
今次甜品係奶凍~面頭有啲紅莓醬。牛乳味道幾重,會有少少甜!
📍荃灣青山公路407-411號金荃大廈地下B鋪 (8咪半對面)