2024-11-02
今個weekend朋友帶我去荃灣廣場入面嘅 Homeland 慶生🎂。就咁睇menu已經有好多選擇,真係花多眼亂😄。最多人點新奧爾良海鮮盤、手工啤酒烤雞同埋手工Pizza。中意食海鮮嘅我,梗係點新奧爾良海鮮盤啦🦞。♥︎ 新奥爾良海鮮盤🦐呢個二人套餐好抵食,海鮮盤可以自選龍蝦或者松葉蟹腳,而且包埋餐湯沙律同埋小食。海鮮盤賣相好誇張,海鮮堆到滿滿的一大盤,有飽魚、聖子、蝦、青口等,而且仲有薯仔德國腸等牛油蒜香味好重,食完真係飽到捧住個肚😋。蘭王蛋素煙肉凱撤沙律簡單得黎好食又清新,小食香脆炸薯條亦都炸得非常香脆🍟。♥︎ 榛子朱古力脆脆個甜品真係令我好驚喜!碟上畫咗隻勁靚勁可愛嘅公仔同埋Happy Birthday字眼🎨,仲有支蠟燭🕯️。職員仲唱生日歌,送張即影即有相,慶生氣氛超級好🎈!榛子朱古力蛋糕都幾好食,口感似金莎。
呢個二人套餐好抵食,海鮮盤可以自選龍蝦或者松葉蟹腳,而且包埋餐湯沙律同埋小食。海鮮盤賣相好誇張,海鮮堆到滿滿的一大盤,有飽魚、聖子、蝦、青口等,而且仲有薯仔德國腸等牛油蒜香味好重,食完真係飽到捧住個肚😋。蘭王蛋素煙肉凱撤沙律簡單得黎好食又清新,小食香脆炸薯條亦都炸得非常香脆🍟。 ♥︎ 榛子朱古力脆脆