2024-12-28
呢幾日假期入荃灣搵朋友聚會🎈地膽帶我黎試呢間越南野🤩入去本身坐緊圓枱仔,落完單職員清好卡位之後同我地講可以調過去坐! 幾細心der! 讚讚👍🏻我地兩個女仔食唔曬一個set就決定散嗌幾野樣野食🙈叫左幾樣係晚餐特別推介既小食💙泰式鮮蝦餅(5件)賣相唔錯細細件不過有少少辣但係好惹味🤤值得一試💙泰式燒豬頸肉個炸蒜配豬頸肉好出色,即使唔點醬就禁食都好好味! 仲要啲肉好淋一啲都唔un✨ 不愧係店家推薦! 🙌🏻💙咖央多士覺得個咖央比其他餐廳食到既再黏啲特別啲! 烤到好脆既包夾住吋厚既牛油🤤個人黎講超級鐘意🤩💙椰汁芒果糯米飯比想像中多芒果🙈仲要塊塊都鋪滿椰汁🤤而且芒果好甜,啱曬鐘意食芒果糯米飯既人!💙熱滴滴咖啡平時食越南嘢都會飲越南咖啡但未試過呢個滴滴壺🙈店員介紹個底係煉奶✨飲嘅時候如果想冇咁甜就唔好攪太勁嗰底,大概攪勻咗一半但都唔太甜,就算攤耐左都唔苦澀! 💙熱泰式奶茶勁鐘意飲泰奶既我!一見到就叫左,黎到就聞到好濃既奶茶味,而且入口好順滑,仲要唔太甜,非常推薦!荃灣越南小店賣相唔錯之餘,價錢唔算貴! 性價比十分高!睇相賣相唔錯價錢唔算貴! 性價比幾
💙泰式鮮蝦餅(5件)
賣相唔錯細細件不過有少少辣但係好惹味🤤值得一試
💙泰式燒豬頸肉