2023-06-24
同fd 子去荃灣買寵物用品我哋兩條友最近超想食辣辣雞煲估唔到撞啱依間好正 😋😋絕對係意外驚喜👍🏻🤓我哋叫左大魚大肉兩小時任食放題😚有雞煲 /烤魚/酸菜魚 做主膽($268/位)個餐包埋海鮮拼盤一份,牛肉拼盤一份之餘,出面仲有火鍋料自助區🤪我地得2丁友, 所以叫今日主要想食嘅雞煲但如果4-5個人泥食,可以雞煲/烤魚/酸菜魚任選二款🤪🤪之後6-7個人就任選三款and then 8-9位係任選四款🐓雞煲主角雞肉 夠嫩又唔會好大嚿肥羔雞皮😙配上惹味雞煲醬唔會死咸又夠辣,但辣得泥唔會嗆喉嚨🫶🏻我個人鍾意食芫荽,所以無走荽☺️之後加湯就可以打邊爐啦🍲仲有海鮮同靚牛肉排隊等入我肚仔兩者都夠鮮😋🐂靚牛肉滾到佢七八成熟就可以夾上嚟,嫩得來牛味OK夠重,正👍🏻🦐海鮮拼盤有蠔、鮑魚、帶子同埋大蝦🤤又係食到停唔到口出面自助拎食材仲有辛辣麵🤩My 肥佛😍不過食完雞煲同兩個拼盤其實我都有八九成飽😝淨係攞咗少少雲吞同埋鮮牛肉仲有水魷🦑勁正😋🍺飲品個杯勁搶眼,😝我哋叫龍鳳檸樂勁大杯🍺好正 😂我係咁影杯野有咸檸同鮮檸🍋成餐飯飲一杯就夠皮😜我下次一定要約多幾個人😝試埋烤魚同酸菜魚😚😚仲有佢依間有小菜,睇隔離枱個樣好似幾正😉
同fd 子去荃灣買寵物用品
我哋兩條友最近超想食辣辣雞煲
估唔到撞啱依間好正 😋😋
絕對係意外驚喜👍🏻🤓
我哋叫左大魚大肉兩小時任食放題😚
有雞煲 /烤魚/酸菜魚 做主膽($268/位)
我地得2丁友, 所以叫今日主要想食嘅雞煲
但如果4-5個人泥食,可以雞煲/烤魚/酸菜魚任選二款🤪🤪
🐓雞煲
之後加湯就可以打邊爐啦🍲
仲有海鮮同靚牛肉排隊等入我肚仔
兩者都夠鮮😋
🦐海鮮拼盤有蠔、鮑魚、帶子同埋大蝦🤤
又係食到停唔到口
出面自助拎食材仲有辛辣麵🤩
My 肥佛😍不過食完雞煲同兩個拼盤
其實我都有八九成飽😝
淨係攞咗少少雲吞同埋鮮牛肉仲有水魷🦑
勁正😋
🍺飲品
個杯勁搶眼,😝我哋叫龍鳳檸樂
勁大杯🍺好正 😂我係咁影杯野
有咸檸同鮮檸🍋成餐飯飲一杯就夠皮😜