2024-06-06
平時耐唔時都會幫襯下波仔飯盒同糖水。呢2日經過荃灣兆和街,發現有間新開嘅🟢波仔全新概念店.....店鋪都幾大,除咗有嘅波仔嘅食品,仲有熱食檔,熱辣辣嘅蒸飯,足料燉湯外,亦有燒賣、魚蛋、茶葉蛋等多款街頭小食,也有特調飲品。同時有其他品牌嘅凍貨,小食,餅乾,雪條,飲品售賣。朋友嚟屋企食tea又傾下計我買食物齊齊開心Share熱食我地揀🍚足料肉鬆粢飯**$13,糯米飯好煙靭唔痴口,餡料亦好足,2個人share啱啱好。飲品🥤揀左白桃粒粒茉莉花茶**$28另有乳酸梳打及燕麥奶款式好香苿莉茶味,仲有好多桃肉添!燉湯 🥣揀左章魚合掌瓜燉湯**$39咁大碗40蚊都唔駛,有好多湯料,不加味精,足料又入味!如果揀蒸飯都有豉椒肉粒蒸飯、冬菇雞蒸飯等幾款,都係$29。買定幾盒波仔系列聽日做午餐先🍽乾炒牛河 🍽咖哩牛腩飯🍽照燒雞排意粉🍽魚籽豬肉燒賣 魚籽豬肉燒賣第1次試,$28有6粒,大大粒燒賣餡料豐富,唔係一舊麵粉,有豬肉有冬菇蟹籽,好味又有口感。.
朋友嚟屋企食tea又傾下計
我買食物齊齊開心Share
飲品🥤揀左白桃粒粒茉莉花茶**$28
另有乳酸梳打及燕麥奶款式
好香苿莉茶味,仲有好多桃肉添!
燉湯 🥣揀左章魚合掌瓜燉湯**$39
買定幾盒波仔系列聽日做午餐先