2023-09-24
荃灣泰式fusion餐廳二人套餐 $358泰式豚肉生菜包 小辣 (+$20)滿滿豚肉碎好滿足,泰式味道夠晒惹味地道,小辣嘅口感剛剛好,包住新鮮爽口嘅生菜,再入口滿滿嘅肉碎層味道都一流!青咖喱豬頸肉香濃入味嘅青咖喱,濃厚嘅咖喱入口口感好順滑,加上淡淡的微辣,兩種味道配合比例剛剛好,加上嗰種嘅蔬菜喺入面已經濃縮晒咖喱嘅精華,入口嘅香氣真係不得了,仲有最重點嘅豬頸肉啖啖肉入晒味!特別推介一定要叫埋蔥油餅配搭,撈埋咖喱汁真係冇得輸!泰式炒金邊粉分量性價比超級足夠嘅金邊粉,估都估唔到份量真係兩個人都食唔晒,爽口彈牙嘅金邊粉酸酸甜甜嘅味道,容易入口又開胃,加上扎肉增加口感,整體感覺都好美味!馬拉盞炒通菜必叫嘅馬拉盞炒通菜,一上碟就聞到香濃嘅蒜香馬拉盞味道,新鮮嘅通菜入口好清爽,加上濃烈嘅馬拉盞味道加埋少少辣真係好滋味!半價升級特飲芒果椰奶沙冰 $20恐龍下蛋 $20椰香泡泡芒果糯米飯 $68香蕉朱古力窩夫 $48加一服務費槾悠 (荃灣)荃灣青山公路荃灣段388號中染大廈(8咪半)1樓115號舖
二人套餐 $358
泰式豚肉生菜包 小辣 (+$20)
青咖喱豬頸肉
泰式炒金邊粉