2020-06-09 243 瀏覽
唔上網睇吓都唔知原來海之戀有放題食!見到做緊優惠,所以放工就走去試吓。佢最大賣點係可以睇到海景😍我食6:30至8:00。店員會俾個QR code你落單,超級方便。等緊嘢食嗰陣就梗係攞嘢飲啦,飲品都幾多選擇㗎!有酒精類飲品。通常放題一開波都係食刺身我就習慣每樣都試少少先嘅,估唔到又幾新鮮喎!我最鍾意就係食甜蝦,都算幾大隻🦐🦐炙燒類嘅壽司我都叫咗幾件,大細適中,唔驚食完啲飯會好飽肚,等我個肚仲有空間食其他嘢😝6:30 ,天未黑睇到個海景,都算唔錯,不過可惜呢幾日落好大雨個天就麻麻地!相信如果好天可能會睇到日落🌄炸物都做得唔錯,首先天婦羅外層粉漿唔會太厚,好鬆脆,中間隻蝦都好爽口!另外,芝麻雞翼好好食,雞肉都幾滑,仲有肉汁,唔會乾爭爭。仲有估唔到佢會有秋葵天婦羅,幾特別!超級推薦串燒牛舌!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️雖然唔算話太厚,但係好入味,好有咬口,仲好juicy!出面串燒店食,都要成二三十蚊一串!我今次encore 再encore😍😍😍仲有銀雪魚西京燒⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢樣野喺日式餐廳食都成8 90蚊😍😍好正呀!牛肉鍋都唔錯,係壽喜燒湯底啊😚😚清酒煮蜆都幾重酒味!蒜香一口牛,都唔錯,牛肉粒唔會韌👍🏻最後,甜
唔上網睇吓都唔知原來海之戀有放題食!
見到做緊優惠,所以放工就走去試吓。
佢最大賣點係可以睇到海景😍
我食6:30至8:00。

通常放題一開波都係食刺身

超級推薦串燒牛舌!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

仲有銀雪魚西京燒⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢樣野喺日式餐廳食都成8 90蚊😍😍好正呀!

牛肉鍋都唔錯,係壽喜燒湯底啊😚😚

清酒煮蜆都幾重酒味!蒜香一口牛,都唔錯,牛肉粒唔會韌👍🏻

最後,甜品時間我見有兩款幾吸引嘅雪糕,味道都唔錯😚

今晚食得好飽啊!
呢間放題喺海之戀3樓角落頭,都幾啱一家大細,同朋友去食,早啲預約記住坐海景位😍