[✨荃灣老厝邊·古早味地道台式餐廳🧋]#老厝邊 #荃灣🥢香蔥油嫩雞乾拌麵 $50雞肉係嫩嫩嘅白雞胸肉,健康又好食;蔥油味勁香,配搭有咬感嘅麵條,材料雖然簡簡單單,但係亦交足功課架👍🥢玉米起司蛋餅 $36(超級推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)CP值滿滿,六舊足料蛋餅😍蛋餅好酥脆,粟米食落好甜,再加上拉絲嘅芝士,完美嘅配搭真係好出色😍🥢香炸魷魚 $38炸得好酥脆香口,而且呢個價錢嚟講份量都唔少,好味!🥢燙青菜 $24口味清淡夠爽脆,平衡返下感覺夠哂健康😙🫶🏻🧋珍珠黑糖鮮奶 $28奶味香濃,好得😊🧋蜂蜜綠茶$22 + 珍珠 $3 甜度適中,大大杯解膩一流————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結食物款式多,份量亦好足料🤤再加一無加一,整體CP值真係好高😋💕📍老厝邊 (荃灣)🏠荃灣大壩街25號地舖#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女
[✨荃灣老厝邊·古早味地道台式餐廳🧋]

#老厝邊 #荃灣

🥢香蔥油嫩雞乾拌麵 $50

🥢玉米起司蛋餅 $36
(超級推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)

🥢香炸魷魚 $38
炸得好酥脆香口,而且呢個價錢嚟講份量都唔少,好味!

🥢燙青菜 $24
口味清淡夠爽脆,平衡返下感覺夠哂健康😙🫶🏻

🧋珍珠黑糖鮮奶 $28
奶味香濃,好得😊

🧋蜂蜜綠茶$22 + 珍珠 $3
甜度適中,大大杯解膩一流

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結

📍老厝邊 (荃灣)
🏠荃灣大壩街25號地舖

#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #荃灣 #荃灣美食 #荃灣好去處 #荃灣餐廳 #老厝邊