2021-10-09 402 瀏覽
之前成日食隔離嗰間burger,今次終於都可以試吓呢間細細cafe喇🤤小店座位只有十個左右,坐得少少迫~我哋每人叫咗個bagel🥯我嗰個係慢煮牛bagel ($65)🥩Bagel上面有啲好香嘅黑芝麻粒,質感煙韌,上面搽咗啲cream cheese,唔會好漏~入面嘅牛肉都有啲好濃嘅醬汁,不過我覺得bagel同牛肉放埋一齊唔算好夾,反而分開食幾好食😂而男朋友嗰個煙燻三文魚bagel ($50)相對就match好多,入面芝士都好配合個味道,好食👍🏻我哋亦叫咗兩杯乳酪,分別係雜果乳酪 ($48) 同埋芒果乳酪 ($45)🥤飲落覺得兩杯味道有啲似,因為芒果味都真係比較濃,完全唔會甜,係好自然嘅乳酪味~雜果乳酪入面多咗啲紅桑子,同埋個顏色真係好靚,非常打卡able🤣小店製作好認真,不過座位比較少,平時都會多人幫襯,可能要搵啲tea time會容易啲有位😁

慢煮牛bagel

煙燻三文魚bagel