今日去到荃灣西的如心廣場2期,見到呢間裝修好特別的餐廳,於是就決定入去試試!餐廳出面有哂各種時段的餐牌,上面都清楚列明哂每個時段由幾點至到幾點,好方便睇餐廳門面就已經同商場其他店舖的裝潢好唔同,門口位就已經好有星馬大排檔感覺入到去裝潢更加係xDD 真係好靚好特別~舖頭用QR Code落單非常方便我同朋友就叫咗份「泰式蒜香風味炆䱽魚配白飯」同埋小食試試。條魚超大條,一食落有種辣辣地既蒜蓉味,用黎撈飯一流而且䱽魚又多肉,兩個人分黎食都好夠食小食方面,我地試咗「我知你啦薄餅配咖喱」個薄餅小食本身就有配咖喱比你所以唔洗額外叫多兜咖喱呢個真係唔錯!仲要個薄餅有好塊,呢個價錢真係抵食野飲跟餐就睇唔同分類加$$, 配埋晚市既set加幾蚊就可以飲到d特式野飲出面可以自助碗杯同水紙巾,店員都幾nice,對呢間餐廳印象好好
入到去裝潢更加係xDD 真係好靚好特別~
舖頭用QR Code落單非常方便
我同朋友就叫咗份「泰式蒜香風味炆䱽魚配白飯」同埋小食試試。
泰式蒜香風味炆艙魚配白飯
條魚超大條,一食落有種辣辣地既蒜蓉味,用黎撈飯一流
而且䱽魚又多肉,兩個人分黎食都好夠食
小食方面,我地試咗「我知你啦薄餅配咖喱」
我知你啦薄餅配咖喱
爽爆檸檬茶&馬來西亞拉茶