2024-12-30 0 瀏覽
#鋿晶館 #荃灣🔸煎釀虎皮尖椒食落爽脆,尖椒辣得過癮,配上彈牙魚肉,煎得好香口,水準唔錯!🔸老爺子古法馬拉糕上枱已經聞到好香,新鮮蒸好非常鬆軟,正!🔸五福臨門每款一粒,最岩就係我呢啲心大胃細嘅朋友淺嘗。🔸椒鹽魷魚鬚$68即叫即炸,無論係小朋友同大人都愛食嘅香脆惹味小食,好食到停不到口😋🔸蒲江春鮮竹牛肉球肉質好腍,味道幾好————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結自家製品牌餐廳,主理師傅係日本東京富麗華任職多年,回港後亦係多間米芝蓮酒店及大型連鎖酒樓集團做主管,經驗豐富水準同味道都有保證!📍鋿晶館🏠荃灣沙咀道130號地舖#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #荃灣 #荃灣美食 #荃灣好去處 #荃灣餐廳 #鋿晶館 #飲茶 #點心
[荃灣鋿晶館]

#鋿晶館 #荃灣

🔸煎釀虎皮尖椒

🔸老爺子古法馬拉糕
上枱已經聞到好香,新鮮蒸好非常鬆軟,正!

🔸五福臨門
每款一粒,最岩就係我呢啲心大胃細嘅朋友淺嘗。

🔸椒鹽魷魚鬚$68

🔸蒲江春鮮竹牛肉球