餐廳: 點一龍 (如心廣場一期)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-07-30 446 瀏覽
呢班暑假成日周圍去🔥🔥同小朋友去左荃灣玩PLAY house,未夠鐘去飲個靚茶,食個飽都好,經過如心廣場見到高級點心專門店,即係入去試下😋😋侍應見到有小朋友,主動提供餐具同有顏色筆可以畫畫,服務態度非常好🫰🫰🌟鮑魚燒賣🌟誠意推薦大家,鮑魚大到可以見唔到粒燒賣,鮑魚軟腍又入味,非常彈牙,配埋手工製的燒賣,簡直雙重享受🤩🤩櫻花蝦紫菜瑤柱蛋白炒飯🍚小朋友好超鍾意食瑤柱蛋白炒飯,炒到又香又足料,真係食到清碟😝😝 🥟海鮮灌湯餃足料多食得好滿足,多舊帶子配上灌湯餃,湯味道充滿海鮮味道👅我地額外仲叫左🔥🔥💫金腿叉燒包💫魚肚棉花雞💫叉燒腸粉💫山竹牛肉球💫豉汁鳳爪✅餐廳佈置亦貫徹點一龍風格,結合傳統中式格調和年輕時尚的元素,為饕客帶來耳目一新的感覺✅適合家庭親友聚會及商務宴全部點心即叫即蒸熱辣辣,傳統點心製作完全沒有馬虎,真心好高質,下次揾埋一家人來呢到飲茶先🤗🫖點一龍📍荃灣楊屋道8號如心廣場一期地下G01A號舖

🌟鮑魚燒賣🌟

櫻花蝦紫菜瑤柱蛋白炒飯🍚

🥟海鮮灌湯餃
足料多食得好滿足,多舊帶子配上灌湯餃,湯味道充滿海鮮味道👅

我地額外仲叫左🔥🔥
💫金腿叉燒包