2019-04-07
搵食搵到去荃灣,因為朋友就係住嗰邊嘅同佢慶祝生日就搵咗間放題試吓價錢係晚市$238一個人,唔貴唔平,中等價錢。我作為一個三文魚狂魔,一坐低梗係即刻係三文魚先啦😈好意外,因為三文魚質素幾高,同埋非常之厚切👍🏻另外叫左放題比較少見嘅希靈魚同油甘魚,都幾鮮味架刺身竟然有中拖羅揀,又真係唔錯喎😳師傅好有心機擺得好靚,望落去似高級日本餐廳既刺身拼盤🤤火炙壽司方面,叫左至愛的火炙三文魚腩🍣❣️完全冇hea你架,係入口即溶既火炙三文魚腩🤤另外,師傅特登將個壽司飯整到好細舊,方便客人可以食多啲野,好細心抵讚,唔會用壽司飯嚟則飽客人🤭手卷竟然有海膽揀喎,因為真係好少見放題嘅會俾我哋叫海膽🤔反卷整到細細舊咁好可愛🥰仲有牛油果 🥑!!真係好滿足☺️另外叫咗少量串燒同埋炸物,全部熱辣辣新鮮整好都唔錯架😋甜品選擇多,作為甜品控嘅我拎左唔少🤰🏻d奶凍整得好有心機,topping有花花😍仲有各式各樣既cheese cake揀,例如抹茶、紫薯芝士蛋糕,正正子!佢嘅季節限定雪糕係Móvenpick嘅焦糖核桃,超級高質啊🤤仲有dreyers開心果味,好揼本!餐牌同環境:
價錢係晚市$238一個人,唔貴唔平,中等價錢。
我作為一個三文魚狂魔,一坐低梗係即刻係三文魚先啦😈
刺身竟然有中拖羅揀,又真係唔錯喎😳
師傅好有心機擺得好靚,望落去似高級日本餐廳既刺身拼盤🤤
手卷竟然有海膽揀喎,因為真係好少見放題嘅會俾我哋叫海膽🤔
反卷整到細細舊咁好可愛🥰仲有牛油果 🥑!!真係好滿足☺️
另外叫咗少量串燒同埋炸物,全部熱辣辣新鮮整好都唔錯架😋
餐牌同環境: