2024-01-08 72 瀏覽
由佢圍板個陣已經bookmark左呢間Cafe 未開已經俾佢吸引左 開左幾個月都未黎試到 今日就黎試下佢地既甜品 主打都係法式吐司 有鹹有甜 都幾多選擇 仲有Pizza同埋芭菲 另外餐廳主打抹茶既飲品 見好多人都有叫 幾吸引我地今次叫左一個八女抹茶多士 賣相好靚 好大份 有三大件吐司 每件都整到金黃色 外脆內軟 食落甜甜地 好好味 仲有忌廉 紅豆 白玉 加埋吐司一齊食仲好食 口感更豐富 另外仲有好香濃既抹茶雪糕 好重好香抹茶味 中意抹茶既一定要試呢個抹茶多士另外仲叫左個芝士蛋糕雜莓芭菲 底層有啲脆脆同埋士多啤梨 中間係滿滿既牛乳雪糕 好香好滑 仲有雜莓 酸酸甜甜 芝士蛋糕食落好重芝士味 好好味整體黎講 佢地既甜品賣相好靚又好味 值得一試

整體黎講 佢地既甜品賣相好靚又好味 值得一試
八女抹茶多士