🚩荃灣荃新天地🚩🫎今日係荃灣行完街,就入左去鹿仔西餐廳食晚飯,服務招待有禮👍🏻,環境舒適,座位寬敞,仲有兩個鳥籠可以瘋狂打卡📸📸Set dinner for 2️⃣ $438 (包Starter+ 1 Main+ 1 Pasta or risotto)頭盤有湯/沙律黑松露意大利雲吞+$10芒果蝦肉牛油果他他+$38 🐷 烤西班牙黑毛豬鞍伴香濃燒汁 +$48簡單以紫薯蓉,烤蕃茄🍅及四季豆伴豬鞍,燒汁淋面,好大舊豬鞍,重肉味厚實而多汁😋紫薯蓉都好甜同特別☺️☺️☺️🦑 海鮮意大利飯 海鮮有青口、魷魚同硯,隻隻都新鮮大隻👍🏻👍🏻👍🏻特別在於有蟹籽加上青黃紅椒,食落成個感覺唔會覺得好濟,仲有d fresh既感覺😋我幾鐘意🤟🏼✌🏻🍹粉紅Pinky Pinky $48以西柚、🍎蘋果汁製成既沙冰Mocktail😋唔會太甜,成杯都係粉紅色,好靚好特別🤩🍸北極光 $52以🍏青蘋果、🌱薄荷、青檸同蘋果汁製成既沙冰Mocktail,飲落成個口感勁清新🤩📌餐廳仲有無上限地叫生蠔🦪,以換購價$10/隻! 📌每個月週一至週四都會有特別優惠, 到時問一問店員 📍 Deer Kitchen (荃新天地) (荃灣)🗺️ 荃灣楊屋道
🚩荃灣荃新天地🚩

🐷 烤西班牙黑毛豬鞍伴香濃燒汁 +$48

🦑 海鮮意大利飯

🍹粉紅Pinky Pinky $48

🍸北極光 $52

📌餐廳仲有無上限地叫生蠔🦪,以換購價$10/隻!

📌每個月週一至週四都會有特別優惠, 到時問一問店員

📍 Deer Kitchen (荃新天地) (荃灣)
🗺️ 荃灣楊屋道1號荃新天地地下G06-07號舖