2024-05-30
平時食開嘢都會影吓相,好食會俾番個好評。但今次真係俾唔落午餐時間要排隊,係咁易影咗兩張環境相,店員即刻質問:點解要影相?態度惡劣,亦要求即刻刪相。既然唔影得相咁你就貼張紙出嚟寫住唔俾影相啦,但係OpenRice又好多人可以影相喎,唔知係咪佢請嗰啲「食家」先俾影相囉!最後反問店員點解唔影得相,佢就無出聲行左去,你有你講,我有我影問店員攞兩隻碗,問咗三個店員都扮聽唔到🤷🏻♀️▪️蔥油拌麵$30都質幾爽口,但完全冇蔥油味,亦都好淡,要加豆瓣醬食先有味▪️招牌生煎包$45 6隻見佢寫住冇爆汁可以換,真係粒粒都爆汁,要小心燙口,同埋啲汁係會噴射出嚟😂千祈唔好着靚衫食,味道正常,食兩件都好飽肚▪️百步香蔥油餅$28Size有啲細,得半部電話咁大到,外皮酥脆,但係唔抵食,可以skip▪️麻醬手撕雞粉皮+生煎包2隻$54粉皮過得去,無特別▪️豆漿$8勁細杯生煎包味道係ok嘅,其他可以唔洗試。同埋建議外賣,俾多$2唔洗受氣,堂食就慎入啦
問店員攞兩隻碗,問咗三個店員都扮聽唔到🤷🏻♀️
▪️蔥油拌麵$30
都質幾爽口,但完全冇蔥油味,亦都好淡,要加豆瓣醬食先有味
蔥油拌麵
▪️招牌生煎包$45 6隻