經過見到有新開台灣野,裝修好有格調入面仲有2層,睇完張menu睇到有蛋餅就已經好想食😍d小食又地道睇個名都好吸引✨其實仲想試埋甜不辣同鹽酥雞同小食拼盤,不過實在太飽啦‼️重點係價錢吾太貴同又大份🌟性價比極高🌟❐ 薯餅起司蛋餅 $30💁🏻‍♀️推介❗⟰蛋餅個皮煎到金黃色✨好香唔會太厚再有薄薄一層蛋,裏面一層係新鮮炸起香脆嘅薯餅,無油膩感覺🔥最入面係流心嘅芝士🧀幾層口感一同享受💫加少甜甜地既自家製汁開胃又好味💥⟰整體因為我哋叫咗飯同麵最後係超級飽‼️但係好味到都全部食晒🌟🌟🌟建議如果會叫主食嘅朋友仔可以叫其他蛋餅🥞❐ 秘製麻辣牛三寶麵 $78 有牛腱牛筋同牛肚💁🏻‍♀️推介❗⟰ 配料份量超多成碗滿哂‼️牛腱炆到肉質嫩滑又入味🌟牛筋淋得黎既爽口又煙靭🌟而牛肚就大大塊彈牙入味🌟三寶超出色💯‼️⟰麵既份量都多💥夠哂煙靭少少粗身,掛湯能力極強加上湯底本身吾係稀身,啖啖香濃惹味✨⟰湯底屬重口味而且麻辣味十足🌶食完無口渴💦算係頭幾位食過既好味台灣牛肉麵🙆🏻‍♀️❐ 香噴噴炸雞排便當🍱 $60便當會配有2款配菜同蛋💁🏽‍♂️推介❗⟰ 雞排超超超超超超超級厚同大塊💥勁!足!料!就咁食雞扒都夠飽‼️⟰雞扒新鮮炸起香噴噴

❐ 薯餅起司蛋餅 $30
💁🏻‍♀️推介❗

❐ 秘製麻辣牛三寶麵 $78
有牛腱牛筋同牛肚
💁🏻‍♀️推介❗

❐ 香噴噴炸雞排便當🍱 $60
便當會配有2款配菜同蛋
💁🏽‍♂️推介❗
⟰雞扒新鮮炸起香噴噴之餘,外皮超鬆脆又無油膩感,一咬超驚喜💥入面鮮嫩爆汁💦💦本身有醃製過所以好惹味🌟
⟰配菜有茄子🍆同娃娃菜🥬茄子味道似醬燒茄子好淋好入味,而娃娃菜就煮到好清甜💦剛好平衡番炸雞扒嘅罪惡感💯
  • 薯餅起司蛋餅
  • 秘製麻辣牛三寶麵