終於試到荃灣出名嘅即捉即燒嘅流水蝦及自助任食燒烤🤤2.5鐘任飲任食放題,絕對夠時間⭕️餐廳好大間佔左全層 每檯都可以捉到流水蝦 捉蝦嘅過程好好玩驚險 好啱一家大細過嚟又燒又食 好開心🤩💖服務質素好好,仲會教客人點樣正確燒蝦🥳任食流水蝦流水蝦每隻都好生猛肥大,好跳跳紮😜真係需要一啲時間熟練一下捉蝦技巧😚 肉質好爽口彈牙,差唔多每隻都好多膏😍冇特別調醬料,鮮味已經好突出👅職員好好見我哋捉得差唔多,就refill唔同品種嘅蝦俾我哋🫶🏻海鮮區除咗新鮮蝦,仲有唔同海鮮可選: 任食帶子、扇貝、生蠔、花甲、鮑魚🦐🦑🐟每隻扇貝顏色都好鮮,肉粒勁大粒,自己加咗啲粉絲和醬油一齊燒,食完好有滿足感 💓 鮑魚細粒但好爽口彈牙,冇特別調製醬料,原汁原味嘅鮑魚最好食😚 大粒嘅波波蜆,完全冇沙😍超級肥美好正,食唔停❗️串燒區凍櫃仲有好多各式各樣肉類 : 牛、豬、雞、羊等等,其中羊架雞軟骨最出色👍🏻蔬菜類有粟米、菇、茄子、菠蘿、翠肉瓜🥒記得慢慢燒,因為個爐好猛火,好容易燶👻飲品甜品區餐後不少得飲品同甜品😍可選十多款汽水、果汁、涼茶、茶飲及酒精飲品。雪糕品牌主要日本為主,起碼有六七款雪糕,選擇非常多唔錯👍🏻📍蝦蝦燒荃灣眾安

任食流水蝦

海鮮區