2024-05-05 0 瀏覽
好耐無食過點心,牙癢癢,見到餐廳自家製品牌,所有點心現場即點即做,我當然要入去試下係咪真手作點心。🌟#蝦餃及燒賣蝦餃皮薄餡靚,鮮蝦大大隻,鮮甜爽口,好好味。燒賣亦十分之足料,雖然得兩隻,但係份量都算唔錯,味道清甜香口。🌟#芝士蝦春卷必試!鬆脆的春卷皮包住滿滿的餡料,爽口彈牙,食得出很新鮮的蝦肉製成,正。原來廚師曾就職於日本東京富麗華多年,專為高管達人和明星服務,怪不得有創新fusion菜。🌟#養生燉湯及#時令蔬菜今日係蟲草花燉雞湯,湯濃郁清甜,養生滋補!蔬菜鮮甜爽口。🌟#籠仔蒸飯: 蒜香石斑片蒸飯大大的荷葉飯,石斑片好新鮮,鋪滿係飯上面,配上炸蒜好香好好味。店員的服務十分之細心,而廚師曾在多間米芝蓮酒店及大型連鎖酒樓集團做主管,經驗豐富。怪不得食物水準不錯👍🏻

🌟#蝦餃及燒賣

🌟#芝士蝦春卷

🌟#養生燉湯及#時令蔬菜
今日係蟲草花燉雞湯,湯濃郁清甜,養生滋補!蔬菜鮮甜爽口。

🌟#籠仔蒸飯: 蒜香石斑片蒸飯

• 黑松露北菇燒賣皇