2021-10-12
終於食到呢間啦❤️❤️❤️ 平時好多人 今次我特登book 定位!包一定食到呀🤣🤣🤣好喜歡餐廳內既裝修 行日系 好舒服 位子又寬敞有上下兩層 樓底超高 係香港好難得搵到咁有空間感既cafe•慢煮安格斯牛肩肉蝴蝶粉見到好多人叫左 所以我都跟風先果然無失望呀😚😚😚 慢煮令牛肩肉肉嫩 鎖住肉汁 脂肪比例平均 超級有牛肉味配埋自家製蕃茄醬 連埋蕃茄乾 咁食 成件事好豐富 •香煎帶子黑松露意大利飯好香黑松露味 有好多唔同類型既菇配埋芝士脆脆令成個飯味道再次提升不得不提個帶子 超級好味 煎得剛好 咬開一半時 可以睇到帶子好幼嫩 火候控制得好好呀!•香煎蟹餅重點推介!必叫 必叫 必叫!起初以為得幾件細細蟹餅 得少少蟹肉點知係一整大塊 😳😳😳成個手掌咁大架🤭🤭切開左 仲比我見到一絲絲滿滿既蟹肉🤤🤤無得頂👍🏻⚠️凡惠顧主菜可享$28 小食折扣 所以CP值超高•香月園焙茶鮮奶 &•丸久小山園抹茶鮮奶我同朋友都係茶latte愛好者 所以點會少得佢地呀 兩個都好濃茶味 好香❤️ 同埋皮杯墊好靚 打卡一流見到menu 有個竹炭咖啡 都好特別 好少可見到下次黎一定會叫😚⚠️凡惠顧主菜可享$20 咖啡折扣 其實好抵!感受到H
好喜歡餐廳內既裝修 行日系 好舒服 位子又寬敞
好香黑松露味 有好多唔同類型既菇
配埋芝士脆脆
令成個飯味道再次提升
•香煎蟹餅
重點推介!必叫 必叫 必叫!
起初以為得幾件細細蟹餅 得少少蟹肉
我同朋友都係茶latte愛好者 所以點會少得佢地呀
兩個都好濃茶味 好香❤️ 同埋皮杯墊好靚 打卡一流
見到menu 有個竹炭咖啡 都好特別 好少可見到
下次黎一定會叫😚
⚠️凡惠顧主菜可享$20 咖啡折扣 其實好抵!
感受到HIKARI 係一間好用心既cafe
對食物要求好細心 希望呢份用心繼續落去