餐廳: 樂聚廊
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
今次比我介紹下復活節假期前食嘅士多啤梨下午茶夠曬豐富 甜滋滋甜係心中好滿足🤪以前食過佢嘅意大利四道菜晚餐真係好正 唔食得好甜嘅你地都唔洗擔心因為整體黎講真係唔算好甜🤩🐤一句總結:好滿足嘅一次下午茶🍓 😎會回訪嗎: ✔️ 等候時間: booked (平日3:30PM) 💰$500/ 2人 up ≋-≋-≋-≋-≋-≋-≋-≋😍 盎然春日下午茶 ▶️ 8.75/10 整體覺得以$250一個人食咁豐富嘅下午茶真係有算高嘅性價比👍🏻 雖然主題係士多啤梨睇落全部都係甜點點知鹹點都有🤟💕鹹點包括:火雞火腿芝士三文治 牛肝菌火腿燉肉泡芙 蟹肉沙律馬卡龍 士多啤梨卡布里 香酥番茄橄欖派 鹹點最特別嘅係以為食緊甜點 點知一食落去係鹹點😂個人覺得幾特別嘅係火雞火腿芝士三文治 真係好似蛋糕仔而且同普通用麵包夾嘅三文治唔同係用士多啤梨紅酒果醬做餡真係夠曬新鮮感😍馬卡龍睇落去最甜嘅嘢 點知內餡係蟹肉沙律 但呢個組合都唔會好奇怪 食落去毫無違和感🤣食到馬卡龍外層嘅甜同脆就食到內餡嘅鹹平衡返 至於士多啤梨卡布里 同 香酥番茄橄欖派 都係素食 卡布里蛋糕就冇乜甜味但食上去好鬆軟 但真係冇咩味🥲 香酥番茄橄欖派外皮夠香脆
今次比我介紹下復活節假期前食嘅士多啤梨下午茶
夠曬豐富 甜滋滋甜係心中好滿足🤪
以前食過佢嘅意大利四道菜晚餐真係好正
唔食得好甜嘅你地都唔洗擔心
因為整體黎講真係唔算好甜🤩
盎然春日下午茶

🐤一句總結:好滿足嘅一次下午茶🍓
😎會回訪嗎: ✔️
等候時間: booked (平日3:30PM)
💰$500/ 2人 up

總結而言真係食到飽曬😂兩個人都食唔曬
至於飲品方面叫左無酒精士多啤梨莫布托 飲上去好清爽🤩
仲叫左一壺玄米茶 聞到好清新嘅茶香 充滿深刻印象呀😍

😚推介指數 ▶️ 🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🥚
(🐤為1分;🐣為半分)

🙋🏻‍♀️自費食評
🙏🏻食評只供參考 視乎當日出品
≋-≋-≋-≋-≋-≋-≋-≋
🤤𝙿𝚕𝚎𝚊𝚜𝚎 𝚏𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 @eat.with.hen
𝕀𝕟𝕤𝕥𝕒𝕘𝕣𝕒𝕞 | 𝔽𝕒𝕔𝕖𝕓𝕠𝕠𝕜 | 𝕆𝕡𝕖𝕟𝕣𝕚𝕔𝕖 𝕃𝕍𝟛 | 𝕋𝕣𝕚𝕡.ℂ𝕠𝕞 𝕃𝕍 𝟠💛
記得like & save低以便日後再試❤️

☆☆小編推介指數表☆☆