走入荔枝角一間日式餐廳,氣氛寫意得嚟又唔失專業。我試咗呢度嘅十蔬雞肉烏冬同埋山芋炭燒鰻魚飯,味道好正!烏冬麵條爽滑,有種咬落去韌勁嘅感覺,隻湯底清新得嚟又唔黐笠。麵條上面的十種蔬菜,由牛蒡到蒟蒻,層次感十足,一啖啖都嘆為觀止!😋而個炭燒鰻魚飯就更加驚喜,鰻魚燒到啱啱好,鍚邊帶啲香滑,秘製醬料淋上頭,簡直係藝術品!底下嗰層山芋泥,配埋糯麥同珍珠米飯,每一啖都覺得健康嘅氣息迎面撲嚟。師傅嘅手藝真係令人讚歎,從煮食嘅過程到擺盤都顯得佢哋嘅用心。就算係叫外賣,每樣菜都包裝到好妥當,一啲都唔洗擔心會淋漓或者變質。忍唔住嘆一口氣,覺得火紅嘅飲食界之中,咁嘅小店真係難得一見嘅寶,每次食完都滿足到讚啦縂評!👏🍚🍜