2023-07-13 51 瀏覽
放假去開D2place行街,行到咁上下見有啲餓就搵下有冇好嘢食啦。好耐冇食台灣野,一上三樓就見到依間,唔揀Lu就佢啦舖頭都算闊落,都坐得幾舒服,唔會太逼夾。加分加分我同朋友呢,就叫咗幾款小食一個主食,味道都幾唔錯woo花雕醉雞捲($48)花雕酒味都幾出,雞肉都算幾嫩身。唔會浸到過左龍。黑糖地瓜條($38)呢個其實都幾好味,唔好睇佢係黑糖,但係其實佢一啲都唔會太甜,加埋啱啱炸好嘅地瓜條,都幾夾,不過份量都幾大份,建議可以同多幾個朋友一齊share☺️地道台灣腸($38)台灣腸不嬲都出名脆皮又juicy ,原來加埋蒜片一齊食個味道都幾特別,好似多左一種風味咁。主食呢我就叫左個滷水豬手麵($68)平時唔係好食豬手嘅我都連續食咗3,4舊。因為佢真係滷得好腍身又入味,一放入口就已經好易食到啲肉,呢個係意料之外嘅😍我哋最後仲叫咗個糖水-七色彩雲($38)入邊呢就有三色芋圓,紅豆,珍珠,蒟蒻,丸子,仙草凍同豆腐花,都幾豐富架。😋Overall依間都幾好味,好似去左台灣夜市咁,選擇又多又性價比高😚😚

舖頭都算闊落,都坐得幾舒服,唔會太逼夾。加分加分

我同朋友呢,就叫咗幾款小食一個主食,味道都幾唔錯woo

花雕醉雞捲($48)
花雕酒味都幾出,雞肉都算幾嫩身。唔會浸到過左龍。

黑糖地瓜條($38)

地道台灣腸($38)

主食呢我就叫左個滷水豬手麵($68)

我哋最後仲叫咗個糖水-七色彩雲($38)