2022-07-10
荔枝角本身返工人數都唔少。 拍得住觀塘老母。 係呢個炎炎夏日入邊真係唔想特登出去同人排餐死。 所以今日特登叫過外賣送上嚟Office慢慢嘆。 香煎澳洲12安士T骨牛扒配黑椒汁 (74 配熱飲) 外賣西餐廳有成12安士牛扒真係比較少見。 啱晒我呢啲大胃王。一開盒見到塊牛扒仲大過個盒🥰 呢間西餐廳主平時做開晚市。果然有返一定質素。 牛扒煎得生熟程度啱啱好。接近五六成。 亦都保存到肉汁喺入面。 我叫咗白飯底。 除咗煩之前佢亦都有配菜。 等成件事唔會太寡。亦都健康啲。 汁亦可以另上。 唯一要彈嘅就係廚師雖然煮得好。 但係牛扒本身質素麻麻地。 感覺上有少少浪費咗廚師嘅精心炮製。 另外值得一提。 雖然佢價錢$74感覺食外賣好似有啲貴。 但係其實已佢咁大塊牛扒。 仲有餐湯。同埋嘢飲。 其實性價比算高。 相信如果堂食會更加好。 各位荔枝角返工嘅朋友如果有機會可以一試
香煎澳洲12安士T骨牛扒配黑椒汁 (74 配熱飲)
各位荔枝角返工嘅朋友如果有機會可以一試