2018-12-14 11 瀏覽
朋友來香港旅行,今天帶佢地行尖沙咀,行到好攰,想坐低休息下,于是就諗起寶勒行的菓甜品了,好值得介紹比佢地食。菓甜品環境不錯架,位置設計得有私人空間,岩晒傾計啦!粟一燒絕對要食!仿真度超高!影相呃like一極棒!佢系芝士蛋糕來架,口味仲相當不錯!粟米芯也被我們食左了!哈哈!朋友大贊好味!絲絲入心,系朱古力心太軟,朱古力心好新鮮熱辣,會流晒去雪糕度,同雪糕一齊食,夠晒好味。水信玄餅,賣相超好,晶瑩剔透的外觀,櫻花🌸令人心醉,朋友們影左好耐先捨得食!宇冶抹茶麻糬窩夫伴雪糕,好大一份,岩哂我地幾個人食,新鮮出爐,口感特別香脆!不太甜,紅豆身抹茶搭配好好,最特別系中間有麻糬餡,好Q!蛋白杏仁茶有好多蛋白,好香滑!估唔到連糖水都做到咁好,蛋白杏仁茶同楊枝甘露都好值得食!

甜品環境不錯架,位置設計得有私人空間,岩晒傾計啦!

粟米芯也被我們食左了!哈哈!朋友大贊好味!

蛋白杏仁茶有好多蛋白,好香滑!

估唔到連糖水都做到咁好,蛋白杏仁茶同楊枝甘露都好值得食!
2018-12-10
下午茶