餐廳: 牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期)
資訊:

2021-06-15 555 瀏覽
餐廳不設訂座只能walk in , 當晚2位食飯,約七點不用等位就可以入座,門口拎左飛之後沒有人帶位,要自己入去找枱,一去到枱到,已經放好左兩個火鍋,2碟澳洲穀飼牛、丹麥皇冠豚肉、八爪魚仔,我地簡左澳洲穀飼牛套餐$258/一位,九十分鐘,日本清酒任飲。食物方面:丸類 - 合格 有5款熟食 - 日本咖喱、台式滷蛋滷豆腐,白飯菜類 - 菜葉明顯變黃,非常不新鮮牛肉 - 可接受豬肉 - 可接受湯 - 自己加沒有service約八點左右,食到完結時諗住食佢既Oreo雪糕,點知已經食完,問侍應會唔會再拎出黎,問左三個人侍應冇人理我。八點只係第一轉,已經唔再加野,非常離譜。而且服務態度好差。唔會再有下一次!
餐廳不設訂座

食物方面:
丸類 - 合格 有5款
熟食 - 日本咖喱、台式滷蛋滷豆腐,白飯
菜類 - 菜葉明顯變黃,非常不新鮮
牛肉 - 可接受
豬肉 - 可接受