2021-02-01 573 瀏覽
💛茶咖里·呢間我都bookmark咗好耐㗎啦 見佢個叉燒出前一丁好似好吸引咁 所以我哋嗰日諗住去西環泳棚就嚟咗呢一度食😎😎佢嘢食都唔錯嘅 不過個環境就逼夾少少🤭😂·牛油果醬魚柳芝士菠蘿包$68我哋見呢一個好似好得意咁 就嗌左 點知呢一個係最驚喜嘅😍佢個菠蘿包雖然個樣冇話特別靚 但係估唔到幾好食 佢個皮做得好甜 而且仲係熱辣辣又脆🤩之後牛油果同埋魚柳呢個組合好好食 而且佢入邊仲有啲蕃茄 超級juicy 不過佢個魚柳就薄身少少 所以咬落去口感爭啲 但係成件事係夾嘅🤤🤤·叉燒出前一丁常餐$48呢個反而就冇咁出色啦 佢個叉燒比較un少少 無我想像中咁好食🤭🤭但係個出前一丁整得幾好食嘅 之後佢個滑蛋都炒得好好 唔會老晒 而且真係超有蛋味 之後我哋入到去聞到佢好香嘅奶茶味 所以就跟餐嗌咗 點知呢一個真係有少少失望 佢個奶茶係冇乜茶味嘅 而且偏淡 有啲可惜😢·#rbyeat#rby港式#rby💛#rby西環·📍西環西營盤爹核里4號地舖
💛茶咖里
牛油果醬魚柳芝士菠蘿包$68