講左咁耐🤤終於終於終於比我約左4個大食朋友仔一齊圍爐取暖☺️ 日見夜見d 人同個大爐合照☺️我就黎食下你係咪咁內外都正先🤤一黎就決定食佢地既航母海鮮盛宴($238/位)入面會包8 款式既海鮮,重有自選5款打邊爐料,最後就湯底🤔為左食到海鮮既原汁原味!我地係決定左叫海底椰魚湯底😳!一上台!相機食先既環節又黎啦😆☝🏻🤳🏻放上台真係震撼到我😱真係密封平面既海鮮😳🥰由鮑魚到蜆大曬冷🥳🤤🤤🤤 之後重有4種蔬菜🥬(蘿蔔、粟米、椰菜、蕃茄)係一大輪相機食先之後😳姐姐就會進行加湯!上!蓋!勁得意呀!個蓋係航空母艦樣🤣好有心思🥳海鮮方面包括有青口、花蟹、蝦、珊瑚蚌、鮑魚、魷魚珊瑚蚌可以話係肉地好厚👍🏻☺️鮑魚仲大隻過匙羹😊花蟹多肉清甜😊👍🏻全部海鮮都非常新鮮令人回味無窮🥰配菜我地叫左肉肉肉肉肉,因為有朋友係食肉獸☺️🤣安格斯特級肥牛肥瘦均勻好得靚靚仔仔啲!牛肉軟滑好食新鮮牛仔粒呢個需要煮耐小小!係一口牛牛黎😳🥰新鮮滑牛鮮雞件新鮮蝴蝶腩(豬肉)三樣都好食!特別係豬腩,肥而不膩,脂肪嘅滑滑口感係口腔入邊溶化🥳 澱粉質方面你可以揀烏冬或者出前一丁公仔麵🤤係囉牛肉之前就首先享受咗個麵先,麵會收晒啲湯底清甜好味❤️😚 以防

一黎就決定食佢地既航母海鮮盛宴($238/位)
入面會包8 款式既海鮮,重有自選5款打邊爐料,最後就湯底

🤔為左食到海鮮既原汁原味!我地係決定左叫海底椰魚湯底😳!

一上台!相機食先既環節又黎啦😆☝🏻🤳🏻
之後重有4種蔬菜🥬(蘿蔔、粟米、椰菜、蕃茄)

係一大輪相機食先之後😳姐姐就會進行加湯!
上!蓋!勁得意呀!個蓋係航空母艦樣🤣好有心思🥳

海鮮方面包括有青口、花蟹、蝦、珊瑚蚌、鮑魚、魷魚
珊瑚蚌可以話係肉地好厚👍🏻☺️鮑魚仲大隻過匙羹😊
花蟹多肉清甜😊👍🏻全部海鮮都非常新鮮令人回味無窮🥰

配菜我地叫左肉肉肉肉肉,因為有朋友係食肉獸☺️🤣

安格斯特級肥牛
肥瘦均勻好得靚靚仔仔啲!牛肉軟滑好食
新鮮牛仔粒
呢個需要煮耐小小!係一口牛牛黎😳🥰
新鮮滑牛

鮮雞件
新鮮蝴蝶腩(豬肉)

以防肉類囉之後會出現油脂☺️👍🏻

飲品方面我哋嗌左祝這茅根同埋薏米水
生津解渴!就唔使怕話打邊爐會熱氣啦🥰😊☝🏻

姐姐服務態度非常之好👌🏻而且好勤力咁問你使唔使加湯架!👍🏻👍🏻👍🏻

可以話係一間有又睇得又食特嘅海鮮餐廳😚😚
我哋五個人都抱住個肚腩仔走呀🥳🥳