2024-10-20 454 瀏覽
去左炑八韓烤親子餐廳,宜家有萬聖節餐牌呀👻入面仲有萬聖節佈,真係好有氣氛呢!我地本身都好鍾意去呢度架~因為餐廳有一部分係playhouse😆真正有得食有得玩兒童餐都有萬聖節主題,我地叫左女王特製南瓜🎃肉醬意粉,有個小南瓜裝住肉醬意粉,仲有超級juicy嘅炸豬扒同腸仔✨韓式烤腹脅肉長條既腹脅肉用韓式醬汁調味,燒完出黎肉味香濃,好嫩好有肉汁🐟鰻魚半份半份鰻魚份量都幾多,燒完香脆有油脂香,完全無腥味配上鰻魚汁好惹味🐮驚嚇幽靈南瓜燜牛肋骨原個南瓜裝住啲牛肋骨,南瓜超大個!牛肋骨炆得超淋好入味,仲有蘿蔔無渣好清甜~🍨萬聖狂歡雪糕窩夫窩夫外脆內軟,仲有忌廉、士多啤梨🍓同3 球雪糕,加埋一齊食超正🤩🥭芒果Oreo幽靈派對沙冰🍓巫婆魔藥士多啤梨沙冰芒果沙冰加oreo呢個配搭估唔到又幾夾,士多啤梨沙冰好fresh!值得一讚呢度嘅playhouse好多嘢玩,有波波池、煮飯仔👩🏻‍🍳區域、超級市場🛒扮靚靚區💄大積木、同埋其他玩具,最驚係臨走嘅時候職員會比一個硬幣🪙你扭蛋,扭蛋入邊有唔同嘅玩具😆

韓式烤腹脅肉
長條既腹脅肉用韓式醬汁調味,燒完出黎肉味香濃,好嫩好有肉汁

🐟鰻魚半份

🐮驚嚇幽靈南瓜燜牛肋骨