2008-01-17 46 瀏覽
今日lunch黎左呢度食.平時經過見佢呢度長時間都咁多人.裝修黎講又幾好.食物應該都唔差!男朋友叫左午餐-雜扒飯($26):落單唔洗幾分鐘就到左.一黎到.第一個感覺已經覺得碟飯整得都好求其.唔怪得唔洗幾分鐘就到左..成碟一眼望晒--->兩件扒+雜豆+飯+洋蔥汁.男朋友都話個飯好冇誠意..我叫左個餃子蟹柳地獄拉麵($25):個湯底好普通.佢落左ok多辣椒油.但一d都唔辣.拉麵口感偏淋~而餃子係炸既.浸住係d湯度已經淋晒.不過咁樣反而咁仲好食.但係總括只係普通而已!士多啤梨乳酸(+$2):第一啖飲落去.竟然係熱既?而且超級無敵甜.即刻"搞返暈"d先再飲.熱就唔熱喇.不過都仲係好甜好甜...而且個乳酸味感覺好似好假.唔好飲..呢間冰室係工廠區黎講.個裝修係幾吸引.唔錯.而且感覺地方乾淨企理.不過由於地方唔大.所以座位之間都幾迫下!另外,我食麵果陣見到係水吧果個男仔.竟然係度偷偷地食煙-_-.唔通佢一路沖野飲一路係度食..O..不敢想像..