2021-02-08
位置有少少隱密🤏🏻 沿第一街行, 見到樓梯放膽落埋去, 再轉入後巷就會見到👈🏻 門口仲有幾幅壁畫設計, 其中一幅係個太空人食緊🍔😆 呢度唔算好大, 開放式設計, 座位唔算好多, 堂食嘅話記住預留多少少時間😉1️⃣ 🔥芝士牛肉漢堡🍔💰$109 2️⃣ 雜菌蘑菇芝士漢堡🍔 💰$89即叫即整~👍🏻 烘過嘅法國🇫🇷米芝蓮麵包好鬆軟, 仲略帶微微牛油香味🧈 裡面仲有紫洋蔥、酸瓜、仲有番茄🍅生菜🥬 口感清新, 開胃爽脆🥰 驟眼睇兩個Burger真係好似樣😵 好彩店員提一提, 唔係真係會搞亂😮 牛肉算幾Juicy~ 配上半溶嘅芝士🧀加埋千島醬真係好好味呀🤤 朋友叫嘅雜菌蘑菇🍔都整成漢堡扒咁嘅樣貌😮 仲有陣薯仔味幾香口同脆身~🍔 食左一啖真係好驚喜😲 下次我要食曬成個🤤好鍾意裝住🍔嘅小盒~ 方便拎起🍔唔會搞到成手污糟之外, 仲可以一啖過咬曬成個漢堡包🍔嘅餡料🙈(👦🏻個口有d大😆)3️⃣ 甜薯薯條🍟 & 雲呢拿奶昔☁️➕$41變Combo套餐會包埋薯條🍟同飲品👍🏻 可以揀最愛嘅甜薯薯條🍟 甜度剛剛好仲幾脆添架🥰 好友另外➕左$31要左雲呢拿奶昔☁️ 好似食緊軟雪糕🍦 支飲管仲可以食添架♻️
1️⃣ 🔥芝士牛肉漢堡🍔💰$109
2️⃣ 雜菌蘑菇芝士漢堡🍔 💰$89